Logo no.boatexistence.com

Går ocd hypokondri?

Innholdsfortegnelse:

Går ocd hypokondri?
Går ocd hypokondri?

Video: Går ocd hypokondri?

Video: Går ocd hypokondri?
Video: Как бороться с беспокойством о здоровье и ипохондрией 2024, Juni
Anonim

I tankene mine er hypokondriasis en form for OCD Faktisk, som jeg beskriver nedenfor, har jeg en tendens til å bruke de samme behandlingsteknikkene som jeg ville brukt for å hjelpe noen med OCD. Dr. Abramowitz fortsetter med å diskutere i detalj behandlingen for hypokondri, og du gjettet det, det involverer eksponering og responsforebyggende (ERP) terapi.

Er hypokondri vanlig med OCD?

Hypochondriasis og obsessiv-kompulsiv lidelse (OCD) har mange likheter, med underliggende angst som er grunnen til begge tilstandene. Som svar kan mange typer "sikkerhetsatferd" deles av begge lidelsene.

Kan OCD forårsake sinnssykdom?

Studier indikerer også at tvangstanker kan forvandles til vrangforestillinger [3], og at OCD og symptomer på OCD kan være assosiert med utvikling av psykotisk lidelse over tid [4]. Det er også funnet økt forekomst av OCD hos pasienter med psykose i første episode [5].

Gir OCD usikkerhet?

OCD kan være ekstremt ødeleggende; det kan ha stor innvirkning på forhold, skole, jobb og sosi alt liv. Det er mange årsaker til OCD, alt som forårsaker dyp indre usikkerhet som å vokse opp med vold og uforutsigbarhet, eller overbeskyttelse eller omsorgssvikt.

Er helseangst relatert til OCD?

Helseangst er en angsttilstand som ofte ligger innenfor spekteret av tvangslidelser (OCD). De som er berørt av helseangst har en tvangstanker opptatt av ideen om at de for øyeblikket (eller vil oppleve) en fysisk sykdom.

Anbefalt: