Logo no.boatexistence.com

Er konjac-nudler dårlige for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er konjac-nudler dårlige for deg?
Er konjac-nudler dårlige for deg?

Video: Er konjac-nudler dårlige for deg?

Video: Er konjac-nudler dårlige for deg?
Video: Топ-10 продуктов, в которых почти 0 калорий 2024, Juli
Anonim

Selv om disse nudlene er helt trygge å konsumere hvis de spises av og til (og tygges grundig), føler jeg at de bør betraktes som et fibertilskudd eller som en midlertidig diettmat3.

Hvorfor er konjac dårlig?

Konjacrisiko og forholdsregler

Konjac-godteri har en gelatinøs struktur som ikke løses opp i munnen som andre gelatinprodukter Konjac-tilskudd kan også utvide seg i spiserøret eller tarm og forårsake en hindring. Risikoen er høyere hvis du: tar konjaktabletter.

Er konjac forbudt i Australia?

Glucomannan, som er konjakrotfiber, brukes som fortykningsmiddel i visse matvarer. Selv om det er tillatt i nudler i Australia, , ble det forbudt som et supplement i 1986 på grunn av potensialet til å være en kvelningsfare og blokkere magen. Minikopp gelé som inneholder konjac er også forbudt i Australia.

Er konjac-nudler sunne?

Konjac-produkter kan ha helsemessige fordeler. For eksempel kan de senke blodsukker- og kolesterolnivåene, forbedre hud- og tarmhelsen, hjelpe til med å helbrede sår og fremme vekttap. Som med alle uregulerte kosttilskudd, er det best å snakke med en lege før du tar konjac.

Fordøyer konjacnudler?

Forhindre forekomsten av tykktarmskreft: Shirataki-nudler er ikke helt fordøyd De passerer bare gjennom fordøyelseskanalen. Når de beveger seg, stimulerer de musklene i tarmen. De renser fordøyelseskanalen og fremmer myk avføring når de passerer gjennom.

Anbefalt: