Logo no.boatexistence.com

Er msme-registrering for tradere?

Innholdsfortegnelse:

Er msme-registrering for tradere?
Er msme-registrering for tradere?

Video: Er msme-registrering for tradere?

Video: Er msme-registrering for tradere?
Video: Kirana Store NIC Code #udhyam #msmeregistration #msmechanges #niccode #howtoregisterformsme 2024, Juli
Anonim

NYTT DELHI: Dager etter at regjeringen kunngjorde at engros- og detaljhandel ville komme inn under virkeområdet til mikro, små og mellomstore bedrifter, har Reserve Bank of India (RBI) skrevet til bankene at grossist- og detaljhandel nå er lov til å bli registrert på Udyam-registreringsportalen og bli klassifisert som …

Har tradere under MSME?

Kan handelsbedrifter registrere seg under MSME? Nei. MSME dekker kun produksjons- og tjenestenæringer. Handelsselskaper er ikke omfattet av ordningen.

Er forhandlere kvalifisert for MSME Udyam-registrering?

Reserve Bank of India (RBI) har skrevet til bankene i denne forbindelse, og informert dem om at hele og detaljhandlere nå har tillatelse til å være registrert på Udyam Registration Portal og bli kategorisert som en MSME.

Er Udyog aadhar aktuelt for handelsmenn?

Yes, registrering av Udyog Aadhar er en av måtene å bli registrert som MSME, som gjelder for de virksomheter som kan kvalifisere som mikro-, små og mellomstore bedrifter. Handelsmenn som er kvalifisert som en av disse tre foretakene kan søke om MSME.

Hvem er ikke kvalifisert for MSME-registrering?

Siden MSME-registrering gjøres for bedrifter og bedrifter, kan individer ikke som sådan registrere seg for MSME. Men hvis en enmannsbedrift eller en i småskalaindustri ønsker å registrere seg for MSME, kan de.

Anbefalt: