Logo no.boatexistence.com

Har garbanzo-bønner protein?

Innholdsfortegnelse:

Har garbanzo-bønner protein?
Har garbanzo-bønner protein?

Video: Har garbanzo-bønner protein?

Video: Har garbanzo-bønner protein?
Video: How to Make High PROTEIN SATTU POWDER (Roasted Chana Powder 2024, Kan
Anonim

Kikerten eller kikerten er en årlig belgfrukt fra familien Fabaceae, underfamilien Faboideae. De forskjellige typene er på forskjellige måter kjent som gram eller bengal gram, garbanzo eller garbanzo bønne, eller egyptisk ert. Kikertfrø inneholder mye protein.

Er garbanzo-bønner en god proteinkilde?

Kikerter er en flott kilde til plantebasert protein, noe som gjør dem til et passende matvalg for de som ikke spiser animalske produkter. En porsjon på 28 gram gir omtrent 3 gram protein, som kan sammenlignes med proteininnholdet i lignende matvarer som svarte bønner og linser (1).

Hvorfor er kikerter dårlige for deg?

Folk bør ikke spise rå kikerter eller andre rå belgfrukter, da de inneholder giftstoffer og stoffer som er vanskelig å fordøye. Selv kokte kikerter har komplekse sukkerarter som kan være vanskelige å fordøye og føre til tarmgass og ubehag.

Får garbanzobønner deg opp i vekt?

Kikerter er flotte for å gå ned i vekt siden de er fulle av fiber, som gjør at du føler deg mett lenger. Matvarer som mais har høyere glykemisk belastning, noe som kan føre til vektøkning.

Er hermetiske garbanzobønner sunne?

"[Å spise hermetiske kikerter] lar kroppen din motta et bredt spekter av flott, balansert næring fra en plantebasert proteinkilde som er lav i fett som kan hjelpe deg føle deg mett og bidra til å fremme tarmhelsen og hjelpe til med å fjerne LDL-kolesterol fra kroppen din på grunn av fiber, sier Ricci-Lee Hotz, MS, RDN ved A …

Anbefalt: