Finnes strikkepinner i forskjellige lengder?

Innholdsfortegnelse:

Finnes strikkepinner i forskjellige lengder?
Finnes strikkepinner i forskjellige lengder?

Video: Finnes strikkepinner i forskjellige lengder?

Video: Finnes strikkepinner i forskjellige lengder?
Video: Choosing Your Knitting Needle: Sizes of Needles 2024, Oktober
Anonim

De kommer i forskjellige lengder i tillegg til forskjellige mål Lengden på en rundpinne måles fra spiss til spiss. … En genser, derimot, strikkes på en pinne som er 24 eller 36 tommer lang. Hvis du strikker noe med et stort antall masker (som et teppe), kan det hende du trenger en enda lengre pinne.

Hvilken lengde kommer strikkepinner i?

Rete nåler varierer fra 9 til 14 tommer lange for de fleste størrelser, men du kan også finne kortere eller lengre pinner. Stål, aluminium, plast, bambus og tre er de vanligste materialene for rette nåler. Hvert materiale har fordeler og ulemper, men de kan også variere med hver produsent.

Betyr lengden på strikkepinner noe?

Det spiller ingen rolle hvilken størrelse en nål er, så lenge den gir den måleren du ønsker, og også at du bruker samme nål for hele prosjektet.

Hvorfor har strikkepinner forskjellige lengder?

De fleste strikkeoppskrifter spesifiserer hvilken størrelse strikkepinner du trenger. Dette er fornuftig fordi designeren vil at du skal kunne gjenskape prosjektet vellykket Strikkepinnestørrelser kan imidlertid endres basert på hvilket land de kommer fra, så du må bekrefte at du ha det riktige paret for prosjektet ditt.

Er lengre strikkepinner bedre?

Hvis du bruker et garn i stor størrelse, for eksempel DK eller kamgarn eller høyere, en lengre pinne, enten rett eller sirkulær, gir deg mer plass til maskeneÅ stappe maskene på kortere pinner kan føre til at du mister maskene eller kan gjøre deg til en tregere strikker.

Anbefalt: