Logo no.boatexistence.com

Er bierflekker skadelige?

Innholdsfortegnelse:

Er bierflekker skadelige?
Er bierflekker skadelige?

Video: Er bierflekker skadelige?

Video: Er bierflekker skadelige?
Video: «ХРОНОС» | Научно-фантастическая короткометражка | Озвучка DeeaFilm 2024, Juli
Anonim

Biereflekker er små, lette makuler som vanligvis finnes på armer og ben til unge voksne, der den mellomliggende huden kan virke erytematøs, men stivner av trykk slik at disse lyse makulene forsvinner. Dette er en godartet fysiologisk vaskulær avvik uten klinisk betydning

Er Bier-flekker dårlige?

Biereflekker er små, hypopigmenterte flekker som vanligvis finnes på armer og ben til unge voksne. Den mellomliggende huden kan virke erytematøs, men blancheres med trykk slik at de hypopigmenterte makulene forsvinner. Dette er en godartet vaskulær anomali.

Er Bier-flekker normale?

Pekkene antas å skyldes økt trykk som trekker sammen små vener (venøs hypertensjon), og i de fleste tilfeller finner man ingen årsak (idiopatisk). Hjelpeflekker rammer vanligvis friske mennesker, og kan vises under graviditet.

Vil Bier-flekkene forsvinne?

Bierflekker er små, uregelmessige, hypopigmenterte makuler som vanligvis finnes på armer og ben. Makulaene forsvinner når lemmet heves. Bergflekker er rapportert i forbindelse med en rekke forhold, men det er ingen konsistent assosiasjon til spesifikk sykdom

Er Bier-flekker permanente?

Biers flekker er asymptomatiske og permanente hvite flekker, stående på cyanotisk bakgrunn. Disse flekkene er assosiert med venøs stase og vises vanligvis under fysiologiske forhold.

Anbefalt: