Logo no.boatexistence.com

Er en kollega en jevnaldrende?

Innholdsfortegnelse:

Er en kollega en jevnaldrende?
Er en kollega en jevnaldrende?

Video: Er en kollega en jevnaldrende?

Video: Er en kollega en jevnaldrende?
Video: АННА МИХАЙЛОВСКАЯ! АКТРИСА С КУКОЛЬНЫМ ЛИЦОМ! 2024, Juli
Anonim

I et kontormiljø kan en kollega være hvem som helst på arbeidsplassen din – enten hun er overordnet eller jobber i en stilling under din. Mens en jevnaldrende er en som er likeverdig som deg, enten det gjelder jobbansvar eller lønn.

Hvem teller som en jevnaldrende?

En likemann er noen på ditt eget nivå. Hvis du er en 10. klasse, er andre elever på videregående skole dine jevnaldrende. Peer kommer fra det latinske par som betyr lik. Når du er på nivå med noen, er du deres jevnaldrende.

Hva regnes som en kollega?

: en kollega eller kollega, vanligvis i et yrke eller i et sivilt eller kirkelig kontor og ofte av lignende rang eller status: en medarbeider eller profesjonell.

Hva er forskjellen mellom en kollega og en kollega?

I dag brukes kollega i mer profesjonelle sammenhenger, og refererer ofte til personer som jobber i samme felt, men ikke for samme institusjon, mens medarbeider har en tendens til å bli brukt for personer som deler et arbeidsområde eller plikter. "

Er en kollega det samme som en kollega?

Generelt refererer både kolleger og kolleger til personer du jobber med. Alle kollegene dine er kollegene dine, men ikke alle kollegene dine er kollegene dine.

Anbefalt: