Logo no.boatexistence.com

Hva er en arbeidsdommer?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en arbeidsdommer?
Hva er en arbeidsdommer?

Video: Hva er en arbeidsdommer?

Video: Hva er en arbeidsdommer?
Video: What Is The Difference Between A Supervisor And Manager? 2024, Kan
Anonim

Arbeidsdommerne i NLRC har eksklusiv original og eksklusiv jurisdiksjon til å høre og avgjøre sakene til alle arbeidere, enten det er landbruk eller ikke-landbruk. Sakene de har jurisdiksjon over er følgende: Saker om urettferdig arbeidspraksis. Oppsigelsestvister.

Hva gjør arbeidsdommeren?

Arbiters har jurisdiksjon over alle pengekrav fra utenlandske filippinske arbeidere som oppstår fra arbeidsgiver-ansatt-forhold eller i kraft av enhver lov eller kontrakt som involverer filippinske arbeidere for utplassering i utlandet, inkludert krav for faktiske, moralske, eksemplariske og andre former for skader.

Hvem har jurisdiksjonen til en arbeidsdommer?

Med forbehold om utøvelsen av presidenten eller av sekretæren for arbeids- og sysselsettingsmyndigheter som er tillagt dem i henhold til artikkel 263 og 264 i denne koden, de sivile aspektene ved alle saker som involverer urettferdig arbeidspraksis, som kan omfatte krav om faktiske, moralske, eksemplariske og andre former for erstatning, advokatsalærer og …

Hva er tilfellene når ikke-advokater kan møte for arbeidsdommeren eller kommisjonen?

Ikke-advokater kan bare møte for kommisjonen eller en hvilken som helst Arbeidsdommer: 1. Hvis de representerer seg selv; eller 2. Hvis de representerer sin organisasjon eller medlemmer av denne.

Hvor mange dager vil arbeidsdommeren avgjøre en sak fra det tidspunktet saken er sendt inn for avgjørelse?

Dommeren skal treffe sin avgjørelse i saken innen nitti (90) dager.

Anbefalt: