Logo no.boatexistence.com

Flekker lyseblå tannregulering?

Innholdsfortegnelse:

Flekker lyseblå tannregulering?
Flekker lyseblå tannregulering?

Video: Flekker lyseblå tannregulering?

Video: Flekker lyseblå tannregulering?
Video: Choosing The BEST Colors For Braces #shorts 2024, Juli
Anonim

ArchWired-lesere har sagt at de røykfargede ligaturene ikke flekker. De lyseblå ligaturene blir lysegrønne umiddelbart fra karri, men etter noen børsting med vanlig (ikke-blekende) tannkrem legger de seg til en behagelig lys blågrønn farge. … Sterkere farger blir ikke like lett flekker.

Får lyseblå tannregulering tennene dine gule?

Mørkere farger som mørk lilla og marineblått får tennene til å se hvitere ut fordi de står i kontrast til den naturlige fargen på tennene. … Gult og gull kan få frem den naturlige gulen til tennene dine, slik at de ser mer gule ut enn de faktisk er.

Er lyseblå en god tannreguleringsfarge?

Velg lyseblå, bronse, mørk lilla eller dempet røde og rosa for å komplementere lysere hudtonerVelg mørkere farger for å få tennene til å virke hvitere. Se opp for lysere farger som kan få tennene til å se mer gule ut. Vurder farger som utfyller eller matcher øynene dine.

Flekker lyse seler?

Flekker lysfarge? Mens lyse farger som «hvit» og «klar» er mindre kompliserte, kan de bli mer utsatt for flekker, for eksempel etter en karri. Så du kan velge noe litt mørkere hvis du er en fan av fargerik mat.

Hvilken farge seler flekker ikke?

Hvis du vil ha en farge som er diskret, men som ikke viser flekker like lett, prøv grå eller sølv for å passe inn med metallbrakettene. En annen ulempe med hvite tannreguleringer er at de kan få tennene til å se gulere ut i sammenligning.

Anbefalt: