Logo no.boatexistence.com

Har det noen gang vært en trippel regnbue?

Innholdsfortegnelse:

Har det noen gang vært en trippel regnbue?
Har det noen gang vært en trippel regnbue?

Video: Har det noen gang vært en trippel regnbue?

Video: Har det noen gang vært en trippel regnbue?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

I sjeldne tilfeller reflekteres lysstråler tre ganger i en regndråpe og en trippel regnbue produseres. Det har bare vært fem vitenskapelige rapporter om trippel regnbuer på 250 år, sier det internasjonale vitenskapelige organet Optical Society.

Har det noen gang vært tre regnbuer?

Ifølge Optical Society i Washington D. C. – et vitenskapelig samfunn med 16 000 medlemmer over hele verden – har det vært bare fem vitenskapelige rapporter om trippel regnbuer på 250 år Noen forskere trodde at trippel- og firedoblet regnbue ikke virkelig fantes i naturen, men nå har forskerne sitt bevis.

Hva er oddsen for en trippel regnbue?

Sighting av tertiære regnbuer, eller trippelregnbuer, er så utrolig sjeldne – kun 5 rapporterte tilfeller i de siste 250 årene – at mange forskere hadde begynt å tvile på muligheten for til og med fanger en.

Hva betyr det når du ser trippel regnbuer?

Triple Rainbow

Siden trippelregnbuer er så sjeldne, har de ikke mye kulturell eller åndelig betydning. En trippel regnbue sies imidlertid for å bringe lykke ikke bare til de som ser den, men også til en annen person.

Er en firedobbel regnbue mulig?

Ja, selv om det er svært sjeldent, er det mulig for et menneske å se fire naturlige regnbuer samtidig på himmelen. En regnbue oppstår når hvitt sollys sprer seg av regndråper i luften.

Anbefalt: