Logo no.boatexistence.com

Vil kartlegge gasslodding kobber?

Innholdsfortegnelse:

Vil kartlegge gasslodding kobber?
Vil kartlegge gasslodding kobber?

Video: Vil kartlegge gasslodding kobber?

Video: Vil kartlegge gasslodding kobber?
Video: The Greek Exploration of Britain, Thule, the Arctic and the Amber Coast | Pytheas of Massalia 2024, Kan
Anonim

Vi bruker MAPP-gass med et skjold festet den er ganske bra opp til 7/8 kobberrør kun og loddeskjøten må være borte fra store metallmasser som varmen kan trekkes bort like raskt som du bruker den.

Kan du lodde kobber med Mapp?

Fordi lodding innebærer høyere temperaturer enn lodding, er bruk av en oksygen-acetylen-brenner det sikreste alternativet fordi dette blir varmere enn en MAPP-gass- eller propanbrenner, men for de fleste små- til middels jobber (tynnere kobberrør) bør en turbobrenner også fungere. Husk også at MAPP-gass brenner varmere enn propan.

Kan du bruke MAPP-gass til å lodde?

Bruk. Ekte MAPP-gass kan brukes i kombinasjon med oksygen for oppvarming, lodding, lodding og til og med sveising på grunn av den høye flammetemperaturen på 2925 °C (5300 °F) i oksygen. … Hydrogenet kommer inn i det smeltede stålet og gjør sveisene sprø.

Hvilken gass brukes til lodding av kobber?

For de fleste loddingsjobber som bruker oksygen-acetylengasser, bør en karburerende eller nøytral flamme brukes. Den nøytrale flammen har en veldefinert indre kjegle Se diagram. Unngå en oksiderende flamme. Overflødig acetylen fjerner overflateoksider fra kobberet.

Kan du lodde kobber med MAPP-gass?

Bruk MAPP-gass for å få fart på jobbenBlyfritt loddemetall smelter ved høyere temperatur enn det nå forbudte blybaserte loddetinnet. MAPP-gassfakler brenner varmere enn propan, noe som gjør dem til et bedre valg for moderne loddemetall.

Anbefalt: