Logo no.boatexistence.com

Hva er en subtropisk skog?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en subtropisk skog?
Hva er en subtropisk skog?

Video: Hva er en subtropisk skog?

Video: Hva er en subtropisk skog?
Video: What is Tropical forest & Type of Tropical forest found in India | Principles of Indian geography 2024, April
Anonim

Tropisk og subtropisk fuktig skog, også kjent som tropisk fuktig skog, er en tropisk og subtropisk skoghabitattype definert av World Wide Fund for Nature. Naturtypen er noen ganger kjent som jungel.

Hva er et subtropisk skogbiom?

Funnet vanligvis i store, diskontinuerlige flekker sentrert på ekvatorialbeltet og mellom Krepsens og Steinbukkens troper, tropiske og subtropiske fuktige skoger (TSMF) er preget av lav variasjon i årlig temperatur og høye nivåer av nedbør (>200 centimeter årlig).

Hva er forskjellen mellom tropiske og subtropiske skoger?

Generelt omfatter tropene området mellom krepsens trope og Steinbukken (23°27′ breddegrad nord og sør).… Subtropene er avgrenset fra tropene av termiske kriterier, dvs. frostgrensen eller +18°C isotermen for de kaldeste månedene i lavlandet.

Hvor ligger subtropisk skog?

Tropiske og subtropiske tørre skoger finnes i sørlige Mexico, det sørøstlige Afrika, Lesser Sundas, sentrale India, Indokina, Madagaskar, Ny-Caledonia, østlige Bolivia og sentrale Brasil, Karibia, daler i de nordlige Andesfjellene og langs kysten av Ecuador og Peru.

Hva er et subtropisk habitat?

De subtropiske sonene eller subtropene er geografiske og klimasoner som ligger nord og sør for Torrid-sonen Geografisk del av de tempererte sonene nord og sør, de dekker breddegradene mellom 23°26′11,3″ (eller 23,43646°) og omtrent 35° på den nordlige og sørlige halvkule.

Anbefalt: