Logo no.boatexistence.com

Hva inkluderer forfriskninger?

Innholdsfortegnelse:

Hva inkluderer forfriskninger?
Hva inkluderer forfriskninger?

Video: Hva inkluderer forfriskninger?

Video: Hva inkluderer forfriskninger?
Video: Byggmakker: Forfriskninger 2024, Kan
Anonim

Ordformer: forfriskninger Forfriskninger er drikke og små mengder mat som gis, for eksempel under et møte eller en tur. Det vil bli servert lunsj og forfriskninger. utellelig substantiv. Du kan referere til mat og drikke som forfriskninger.

Hva er eksempler på forfriskninger?

Forfriskning er noe du spiser, drikker eller gjør for å få deg selv til å føle deg mer energisk eller sterkere. Et eksempel på forfriskninger er å ta en kopp te i en pause på en konferanse Handlingen med å forfriskende; et middel for å gjenopprette styrke, energi eller handlekraft. En forfriskende eller bli forfrisket.

Hva er forfriskninger?

1: forfriskende handling: tilstanden til å bli forfrisket. 2a: noe (som mat eller drikke) som forfrisker. b forfriskninger flertall.

Hva består lette forfriskninger av?

Lette forfriskninger inkluderer alkoholholdige drikkevarer og spiselige ting som vanligvis serveres mellom måltidene, men ikke ment å erstatte måltider, f.eks. kaffe, brus, smultringer, rundstykker, frukt, ost.

Er Snack en forfriskning?

Forfriskninger er et ord som vanligvis brukes i en formell setting. Det refererer til drikke mer enn det gjør fast føde. … Snacks refererer vanligvis til fast føde i stedet for drikke. En matbit er et lite måltid som vanligvis spises mellom større måltider.

Anbefalt: