Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer reveton?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer reveton?
Hvordan fungerer reveton?

Video: Hvordan fungerer reveton?

Video: Hvordan fungerer reveton?
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, Kan
Anonim

Reveton-ormen forsøker å skremme ofrene sine ved å vise en melding som hevder at brukeren har begått en forbrytelse-som vanligvis laster ned eller bruker piratkopiert programvare eller holder barnepornografi på brukerens datamaskin.

Hvordan fungerer løsepengevare?

Ransomware definert

Ideen bak løsepengevare, en form for skadelig programvare, er enkel: Lås og krypter et offers datamaskin eller enhetsdata, og krev deretter løsepenger for å gjenopprette tilgangI mange tilfeller må offeret betale nettkriminelle innen en fastsatt tidsperiode eller risikere å miste tilgangen for alltid.

Hva er Reveton?

Reveton er en type løsepengeprogramvare som låser skjermen på en infisert datamaskin Den låste skjermen viser en melding som ser ut til å være fra et offisielt føder alt byrå, men som faktisk er fra en svindler.… Hvis du tror at Reveton har infisert datamaskinen din, ring Datarecovery.com på 1-800-237-4200 for å diskutere alternativene dine.

Hva er Reveton malware?

Reveton løsepengevare, også kjent som Win23/Reveton. A, FBI-viruset, eller polititrojaneren, var et stykke skadelig programvare som dukket opp i midten av 2012 som en passordtyver Det utviklet seg senere til løsepengevare. Den utga seg som forskjellige politi- og offentlige etater, og krevde at brukerne skulle betale en "bot" under trussel om arrestasjon.

Hvordan fungerte Cryptolocker?

HVORDAN FUNGERER CRYPTOLOCKER? CryptoLocker blir vanligvis levert gjennom infiserte e-postvedlegg og lenker fra en ukjent avsender. Når en intetanende e-postmottaker klikker på en infisert lenke eller vedlegg, krypterer skadevaren filer og lagrer nøkkelen på sin egen server.

Anbefalt: