Logo no.boatexistence.com

Kan lang lidelse være et substantiv?

Innholdsfortegnelse:

Kan lang lidelse være et substantiv?
Kan lang lidelse være et substantiv?

Video: Kan lang lidelse være et substantiv?

Video: Kan lang lidelse være et substantiv?
Video: the fruit of LONGSUFFERING 2024, Kan
Anonim

Langmodighet brukes oftest som et adjektiv for å beskrive noen som tålmodig utholder negative situasjoner i lange perioder uten å klage. … Langmodighet kan også brukes som et substantiv som betyr at tålmodigheten tåler negative situasjoner uten å klage.

Kan lidelse være et substantiv?

lidelse brukt som substantiv:

Tilstanden til noen som lider; en tilstand av smerte eller nød.

Hva vil det si å lide lenge?

Langmodighet, fra det greske ordet «makrothumia», betyr «langmodig» eller tålmodig. I motsetning til populært syn, er en person som er langmodig ikke svak eller saktmodig. I stedet er han/hun sterk i karakter og dristig i å motstå utslett.

Hvilken type substantiv lider?

1[ uncountable] fysisk eller psykisk smerte Døden gjorde endelig slutt på lidelsen hennes. Denne krigen har forårsaket omfattende menneskelig lidelse. 2sufferings [flertall] følelser av smerte og ulykke Hospice har som mål å lindre lidelsene til de døende.

Hva er eksempler på lang lidelse?

Definisjonen av lang lidelse er noen som måtte tåle noe ubehagelig over en lengre periode, men som var tålmodig hele veien. Et eksempel på lang lidelse er en person som måtte tåle langvarig sykdom, men som gjorde det med glede tålmodig utholdt urett eller vanskeligheter.

Anbefalt: