Logo no.boatexistence.com

Hva gjør isopropylmyristat?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør isopropylmyristat?
Hva gjør isopropylmyristat?

Video: Hva gjør isopropylmyristat?

Video: Hva gjør isopropylmyristat?
Video: What Does Heroin Do To Your Body? 2024, Kan
Anonim

Isopropylmyristat er en fuktighetskrem med polare egenskaper som brukes i kosmetikk og aktuelle medisinske preparater for å forbedre hudens absorpsjon. Isopropylmyristat har i stor grad blitt studert og stimulert som en penetrasjonsforsterker for huden.

Er isopropylmyristat bra for huden?

Fordeler med isopropylmyristat for huden

Isopropylmyristat er den mørtelen som fyller ut sprekker mellom hudcellene slik at fuktighet ikke kan slippe ut. Mykner huden: Som et mykgjørende middel hjelper det også med å myke og glatte tørr hud1, og derfor er dette en ingrediens for de med tørr eller flassende hud.

Hva er bivirkningene av isopropylmyristat?

Bivirkninger av Isopropyl Myristat inkluderer:

  • Utslett.
  • Kontakteksem.

Er isopropylmyristat bra for fet hud?

Huden der er veldig tørr, så Isopropyl Myristat plager den ikke. … Men hvis du har kombinert, fet eller akne-utsatt hud, anbefaler jeg at du holder deg unna hudpleieprodukter som har en høy konsentrasjon av Isopropyl Myristat.

Hva er IPM i hudpleie?

Isopropyl Myristat (IPM) er en syntetisk olje som brukes som fuktighetskrem, fortykningsmiddel eller glidemiddel i skjønnhetsprodukter. … Brukes også for å redusere den fete følelsen forårsaket av det høye oljeinnholdet i andre ingredienser i et produkt. Denne syntetiske oljen absorberes lett av huden, og sikrer rask penetrering.

Anbefalt: