Logo no.boatexistence.com

Hvor lages maxwell ankerspill?

Innholdsfortegnelse:

Hvor lages maxwell ankerspill?
Hvor lages maxwell ankerspill?

Video: Hvor lages maxwell ankerspill?

Video: Hvor lages maxwell ankerspill?
Video: evolution of Maxwell the Cat 2024, Kan
Anonim

Vårt utvalg av ankerspill, kapstaner og tilbehør er omfattende, og gir forankringsløsninger for fartøyer fra 6 meter (20 fot) til over 90 meter (300 fot). I tillegg til vårt hovedkontor og produksjonsanlegg i Auckland, New Zealand, har Maxwell kontorer i California (USA) og Queensland (Australia).

Hva er forskjellen mellom en kapstaner og en ankerspill?

I dag hører du begrepene ankerspill og kapstaner om hverandre. Forskjellen: Vanligvis har et ankerspill en horisontal akse (trommel på siden, aksen peker mot horisonten) mens en ankerspill har en vertikal akse I hovedsak oppnår både en ankerspill og ankerspill samme formål, og vilkårene i dag er utskiftbare.

Hvordan størrelser du en ankerspill?

Størrelseshensyn:

En typisk tommelfingerregel er å ta den totale vekten av anker og bakketakle og multiplisere med en faktor på tre (for eksempel en båt med 22 lbs anker og 40 lbs anker og maskinvare ville velge en ankerspill med en effekt på mer enn 623=186 lbs).

Hvorfor kalles anker ankerspill?

Dette er opprinnelsen til begrepet " to the bitter end". Det gjaldt opprinnelig i seilfartøyer der kabelen var et tau, og ankerspillet eller capstan ble drevet av mange sjømenn under dekk. MERK: Ankerkabel er ikke det samme som ankerkjetting (se ovenfor).

Hvilken størrelse ankervinsj trenger jeg?

Størrelsen og lengden på tau og kjetting (også kjent som ankerro) som kreves for å ankre båten trygt. Den gjennomsnittlige tommelfingerregelen er 3:1 tau + kjedelengde til vanndybde f.eks. 10 meter vann krever 30 meter kjetting og tau som skal betales ut for at ankeret skal holde sikkert.

Anbefalt: