Logo no.boatexistence.com

Kan lyddempere reverseres?

Innholdsfortegnelse:

Kan lyddempere reverseres?
Kan lyddempere reverseres?

Video: Kan lyddempere reverseres?

Video: Kan lyddempere reverseres?
Video: 28 Diabetes Signs & Symptoms [REVERSE DIABETES + 2 BIG SECRETS!] 2024, Kan
Anonim

Tekken er at å reversere en lyddempersletting kan enkelt gjøres … Eksosrøret ditt må gli rett inn i lyddemperinntaket og -uttaket. Etter det kan du enten sveise dem på plass eller bruke en klemme for å forsikre deg om at de er låst og ikke lager noen skranglelyd når du kjører.

Kan du skru en lyddemper bakover?

Registrert. noen lyddempere er retningsbestemte, hvis de er installert bakover vil de enten være stillere eller loader, men hvis det er en retningslyddemper bør det være en pil for flyten.

Hva skjer hvis du setter en Flowmaster på baklengs?

Du kan ikke kjøre en flowmaster baklengs. Den har en pil for flyt der av en grunn. Nå skaper det flere problemer enn godt.

Hvilken side av lyddemperen er innløpet?

Merkingen til INLET og pilen er plassert på den forskjøvede enden av lyddemperen, men PILEN peker mot den midtre rørenden, som betyr at den midtre rørenden er INLET, akkurat som den gamle.

Er en Flowmaster reversibel?

Den indre flytdesignen er reversibel, slik at lyddemperen kan installeres i begge retninger for å passe best til kjøretøyets bruk og nødvendige forskyvninger. … FlowFX-serien med lyddempere er perfekt for personen som leter etter en lyddemper av utstillingskvalitet til en rimelig pris og i en kompakt kasse.

Anbefalt: