Logo no.boatexistence.com

Hvor er dichondra hjemmehørende?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er dichondra hjemmehørende?
Hvor er dichondra hjemmehørende?

Video: Hvor er dichondra hjemmehørende?

Video: Hvor er dichondra hjemmehørende?
Video: Grow Dichondra - Gardenfrontier 2024, Juli
Anonim

Dichondra argentea, ofte k alt sølvponnysfoot eller sølvnikkelranke, er en krypende/slengende eviggrønn staude som er hjemmehørende i ørkenregioner i det vestlige Texas, New Mexico, sørøst i Arizona og nord i Mexico.

Er Dichondra en innfødt?

Dichondra repens, også kjent som kidney weed eller rett og slett dichondra, er en urteaktig flerårig plante med en krypende vane og små, nyreformede blader. Den er hjemmehørende i deler av Australia og New Zealand, og forekommer i skog-, skog- og gressletterhabitater.

Hvor vokser Dichondra?

Dichondra bør plantes om våren til forsommeren og vil vokse godt i USDA-sonene 7, 8, 9, 10, 11Vi har gitt et USDA hardførhetsklimakart om nødvendig. Dichondra vil ikke vokse godt i det nordlige USA. Lave temperaturer for området ditt bør ikke gå lavere enn 20°.

Er Dichondra Silver Falls en australsk innfødt?

NYRE WEED | Dichondra repens (australsk innfødt)God bunndekke og nyttig for å holde støvet nede. Utsatt for spredning.

Er Dichondra giftig for hunder?

Dichondra micrantha, mer kjent som nyregress eller asiatisk hestefot, er en krypende staude som ofte brukes som gresserstatning i hjemmelandskap. … Mens asiatisk hestefot ikke anses som giftig for dyr hvis den spises, kan den forårsake dermatitt hos både mennesker og dyr.

Anbefalt: