Logo no.boatexistence.com

Hva er en ødelagt fetlock?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en ødelagt fetlock?
Hva er en ødelagt fetlock?

Video: Hva er en ødelagt fetlock?

Video: Hva er en ødelagt fetlock?
Video: Жанин Шепард: Сломленное тело не означает, что сломлен человек 2024, Kan
Anonim

En berørt hest vil plutselig bli h alt og få hevelse i fosterleddet. En annen type brudd involverer chips eller løse fragmenter på baksiden av det lange brystbenet. De kan skyldes traumer eller osteokondrose. Disse bruddene er mer vanlige i bakbenet og kan involvere leddet.

Kan en hest leve med en knust fôr?

Pauser høres oftest om hos veddeløpshester, men enhver hest kan brekke et bein i benet Mens eutanasi ofte fortsatt er det eneste alternativet, betyr fremskritt innen veterinærteknologi og -teknikker noen hester kan reddes, og kan til og med gå tilbake til arbeidet sitt i en viss kapasitet.

Kan en ødelagt fetlock fikses?

"De er veldig sterke, til å bære vekten, men de er lette, for at de skal kunne gå fort. Så, dessverre, noen ganger, når de knekker, knuser de bare." Når det skjer, er det ikke mulig å reparere beinet, og ikke bare fordi det nå er i mange små biter som ikke vil gro sammen.

Kan en hest komme seg etter brudd på føtten?

Utsiktene for restitusjon ved store frakturer i bunnen av fosterbenet er dårlig, uavhengig av behandling. Svært alvorlig skade på de opphengende leddbåndene, inkludert brudd på begge sesamoidbenene, er en katastrofal skade og kan forårsake en kompromittering av blodstrømmen til foten.

Er en ødelagt fôr dødelig?

I underekstremiteten er den vanligste plasseringen av føttene, med sammenbruddsskader de mest livstruende Disse beinene kommer sammen med det opphengende leddbåndet for å fungere som en "fjær", absorberer store mengder energi og sprer den tilbake gjennom beinene og inn i hesten.

Anbefalt: