Logo no.boatexistence.com

Kan dbs-sjekker overføres?

Innholdsfortegnelse:

Kan dbs-sjekker overføres?
Kan dbs-sjekker overføres?

Video: Kan dbs-sjekker overføres?

Video: Kan dbs-sjekker overføres?
Video: Создание Шаблона SNMP для Zabbix Принцип работы через MIB Browser и snmpwalk 2024, Kan
Anonim

Så er DBS-sjekker overførbare? Ja, men også nei. DBS-sjekker kan bare overføres hvis du har registrert deg for oppdateringstjenesten, noe du må gjøre innen 14 dager etter at du har mottatt det første DBS-sertifikatet. Når du har registrert deg på oppdateringstjenesten, er DBS-sjekken din flyttbar mellom jobber.

Kan en forbedret DBS overføres?

Til syvende og sist er det opp til en organisasjon eller bedrifts skjønn om de godtar å gjenbruke en DBS-sjekk. Det er opp til selskapet eller organisasjonen å avgjøre om de vil godta et tidligere utstedt DBS-sertifikat eller om de vil be om et nytt på vegne av søkeren.

Trenger jeg en DBS for hver jobb?

En organisasjon kan ikke bestemme at standard eller forbedret DBS-sjekker kreves for hver person den ansetter. … En arbeidsgiver kan bestemme at en grunnleggende DBS-sjekk kreves for enhver jobb, så det er et stort antall jobber som kan kreve en grunnleggende DBS-sjekk.

Kan du DBS sjekke noen andre?

Du kan søke om en grunnleggende DBS-sjekk på vegne av noen andre, men bare med tillatelse fra den aktuelle søkeren. Du må også oppgi dokumenter som bekrefter søkerens ID og nåværende adresse.

Kan du gjenbruke en DBS?

A DBS sertifikat kan gjenbrukes for ansatte som forblir innenfor samme arbeidsstyrke, så lenge den nye rollen krever samme grad av offentlighet.

Anbefalt: