Logo no.boatexistence.com

Kan bisacodyl forårsake spontanabort?

Innholdsfortegnelse:

Kan bisacodyl forårsake spontanabort?
Kan bisacodyl forårsake spontanabort?

Video: Kan bisacodyl forårsake spontanabort?

Video: Kan bisacodyl forårsake spontanabort?
Video: 5 видов лечебных диетических препаратов для пациентов с ожирением | доктор emasuperr 2024, Juli
Anonim

No, Bisacodyl er ikke trygt eller anbef alt under graviditet, spesielt i første trimester, da det kan forårsake fødselsskader eller spontanabort i mors liv.

Er det trygt å ta bisacodyl mens du er gravid?

Graviditet og amming

Bisacodyl-tabletter eller stikkpiller anbefales generelt ikke hvis du er gravid. Snakk med legen din om hvorvidt det er riktig for deg å ta bisacodyl.

Kan det å ta avføringsmidler få deg til å abort?

Få studier har sett på mulige risikoer ved bruk av avføringsmidler under graviditet. De tilgjengelige studiene viser imidlertid at når de brukes i anbef alte doser, forventes ikke avføringsmidler å øke sjansen for fødselsdefekter.

Kan avføringsmidler skade et foster?

Disse produktene vil neppe skade en baby i utvikling fordi deres aktive ingrediens bare absorberes minim alt av kroppen. Sjekk med helsepersonell før du tar noen medisiner - inkludert avføringsmyknere og andre typer avføringsmidler - for å behandle forstoppelse under graviditeten.

Hva gjør avføringsmidler med tidlig graviditet?

Den primære medisinske behandlingen for forstoppelse i svangerskapet er en medisin som kalles avføringsmiddel, som gjør det enklere og mer behagelig å gå på do. Det er generelt trygt å bruke milde avføringsmidler, men det er best å unngå stimulerende avføringsmidler fordi de kan indusere livmorsammentrekninger.

Anbefalt: