Hvordan fungerer selvligerende seler?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer selvligerende seler?
Hvordan fungerer selvligerende seler?

Video: Hvordan fungerer selvligerende seler?

Video: Hvordan fungerer selvligerende seler?
Video: TIPO 𝗗𝗘 BRACKETS ESTETICOS Y/O CERAMICOS (ZAFIRO PORCELANA PLASTICO POLISULFONA) 2024, September
Anonim

Selvligerende bukseseler fungerer ved å bruke en liten fjærbelastet dør for å opprettholde trykket på buetrådene Denne prosessen legger press på systemet for å forsiktig justere tennene til ønsket posisjon. På grunn av den nye teknologien som brukes i selvligerende seler, er behovet for stramming eliminert.

Fungerer selvligerende seler raskere?

Det er mulig at selvligerende tannregulering kan fremskynde enkelte aspekter av behandlingen. En studie fra 2019 sammenlignet frekvensen av justering hos 30 personer som brukte enten tradisjonelle eller selvligerende seler. Den fant at justering av de øvre tennene var betydelig raskere i de første 4 månedene med behandling med selvligerende tannregulering.

Hvor lang tid tar selvligerende seler?

Hvor lang tid tar selvligerende seler? Dette avhenger av dine kjeveortopedisk krav og hvert tilfelle er forskjellig; du kan imidlertid forvente at selvligerende seler tar hvor som helst mellom 12 og 24 måneder.

Er selvligerende seler verdt det?

Selvligerende tannregulering er dyrere, og denne kostnaden overføres til pasienten. Hvis de var overlegne, ville det vært verdt prisen. Siden de ikke er overlegne, er det ikke verdt å få pasienten til å betale mer.

Er selvligerende seler mindre smertefulle?

De selvligerende klare seler (også k alt Damon Braces) hevdes av produsentene å være mindre smertefulle, og raskere i de fleste tilfeller sammenlignet med tradisjonelle metallseler. Disse bukseselene er knapt merkbare før noen er på et skarpt område.

Anbefalt: