Logo no.boatexistence.com

Kan du spise sjøskum?

Innholdsfortegnelse:

Kan du spise sjøskum?
Kan du spise sjøskum?

Video: Kan du spise sjøskum?

Video: Kan du spise sjøskum?
Video: BellaTube Live with Jamie & Nicole 2024, Juli
Anonim

Sea Foam Candy er en flott spiselig gave fordi den holder seg i opptil flere uker. For best resultat, sørg for å oppbevare godteriet ved romtemperatur i en lufttett beholder. Kos deg!

Hva er melkesjokolade sjøskum?

Noen kaller det femat, noen kaller det svampegodteri. Her i Gamlebyen kaller vi det Seafoam. Det er en sprø, karamellisert velsmakende konfekt som løses opp i munnen like raskt som sjokoladen som overtrekker den. Prøv det, du vil smake hvorfor folkene i Buffalo elsker det så mye. Antall.

Hvor oppsto sjøskumsgodteri?

Den lette, kremete og knasende, sjokoladebelagte konfekten har sin opprinnelse i Buffalo og har vært en lokal kulinarisk basisvare siden midten av 1900-tallet.

Hvorfor er sukkersvampen min seig?

Med godteri er det forskjellige stadier, og hard-crack-stadiet (300 grader F/ 150 grader C) er det vi ser etter. Hvis det er under 300 grader, er det i et mykt-crack-stadieområde, noe som ville skape en seig, ikke sprø, godteri. … Natron er det som danner boblene som gir dette godteriet navnet sitt!

Hvorfor er min hjemmelagde honeycomb seig?

Hvorfor er min hjemmelagde honeycomb seig? … Underoppvarming av sukkeret gjør bikaken klissete, så den vil ikke sette seg riktig. Hold øye med sukkertermometeret og sørg for at temperaturen når minst 146 grader C eller 295 grader F.

Anbefalt: