Logo no.boatexistence.com

Vil utbyggere forhandle pris?

Innholdsfortegnelse:

Vil utbyggere forhandle pris?
Vil utbyggere forhandle pris?

Video: Vil utbyggere forhandle pris?

Video: Vil utbyggere forhandle pris?
Video: Куликовская Битва. Литература в основе официальных доказательств. 2024, Kan
Anonim

Ja, du kan forhandle om nye byggeboliger - du er langt bedre å forhandle om "ting" enn for penger på kjøpesummen. Til og med å forhandle om sluttkostnader er enklere enn å forhandle om kjøpesummen fordi byggherrer vil ha den endelige prisen så høy som mulig for fremtidige takseringer i nabolaget.

Hvor mye kan du forhandle med byggherren?

Mens rabatten du kanskje kan forhandle vil være spesifikk for byggherrens motivasjon, "vi snakker 3% til 5%, kanskje," sier Bunch. "Og det avhenger av utgangspunktet og hvor markedet er for øyeblikket. "

Kan du forhandle pris på et nybygg?

Bare fordi en nybygget eiendom er ny, betyr det ikke at prisantydningen ikke er omsettelig. Det stemmer, du kan gi et tilbud i på samme måte som du ville gjort hvis du skulle kjøpe en eldre eiendom. Det er selvfølgelig opp til utvikleren om de ønsker å akseptere et lavere tilbud eller høflig avslå det.

Kan du forhandle med byggherren?

Kan du prute med byggherren din? Det korte svaret er – du kan definitivt prøve! Mange byggherrer forventer en form for forhandlinger om pris, og ofte er det planlagt en liten beredskap i tilbudene deres, selv om dette ikke alltid er tilfelle.

Kan du forhandle sluttkostnader med en byggherre?

Når du bruker byggherrens interne eller tilknyttede agent, har byggherren generelt større spillerom til å tilby deg rabatt eller kreditt på oppgjørskostnadene. Enten du bruker byggeagenten eller et avsluttende selskap du velger, må du be om en «gjenutstedelsespris» for tittelpolicyen.

Anbefalt: