Logo no.boatexistence.com

Skal nyutdannede forhandle lønn?

Innholdsfortegnelse:

Skal nyutdannede forhandle lønn?
Skal nyutdannede forhandle lønn?

Video: Skal nyutdannede forhandle lønn?

Video: Skal nyutdannede forhandle lønn?
Video: Learn 414 COMMON COLLOCATIONS in English Used By Native English Speakers in Daily Conversations 2024, Kan
Anonim

Selv om de kan føle seg tilbøyelige til å ta det første tilbudet de får, tyder forskning på at nyutdannede ikke har noe å tape på å forhandle seg frem til en bedre kompensasjonspakke, og mye å vinne. … «Mitt råd til nyutdannede er at de alltid skal forhandle om en rettferdig lønn,» sier Brenner.

Hvordan forhandler nyutdannede lønn?

Start med et tall som er ikke mer enn 10–20 % over det opprinnelige tilbudet. Husk at du søker på inngangsnivå, og du bør ikke forvente noe på høyere nivå. Vurder å forhandle lavere hvis 10–20 % plasserer deg over gjennomsnittet.

Er det OK å forhandle lønn på startnivå?

Lønnsforhandling er en verdifull ferdighet for startnivåkandidater å treneSelv om det kan føles ubehagelig å be om mer penger, kan forhandlinger ha den gledelige gevinsten av høyere lønn i bytte mot ferdighetene og hardtarbeidende holdningen din, så det er viktig å overvinne dette ubehaget.

Kan høyskolestudenter forhandle lønn?

Lønnsforhandling kan være skremmende og ubehagelig for mange, spesielt nyutdannede. Historisk underrepresenterte grupper er mindre tilbøyelige til å forhandle lønnen sin. Tips for å forhandle lønn inkluderer forsking av lignende lønn og vurdering av verdien din.

Kan du forhandle lønn med et universitet?

De fleste som får et akademisk jobbtilbud er ikke sikre på hvordan de skal forhandle tilbudet eller om de i det hele tatt kan. med unntak av PhD- og postdoc-tilbud, kan akademiske jobbtilbud forhandles og det forventes at du vil forhandle.

Anbefalt: