Logo no.boatexistence.com

Skal stillingsbeskrivelsen inkludere lønn?

Innholdsfortegnelse:

Skal stillingsbeskrivelsen inkludere lønn?
Skal stillingsbeskrivelsen inkludere lønn?

Video: Skal stillingsbeskrivelsen inkludere lønn?

Video: Skal stillingsbeskrivelsen inkludere lønn?
Video: NITO Jobbsøkerkurs - Arbeidskontrakt og lønn 2024, Kan
Anonim

Faktisk, som Liz Ryan skriver på Forbes: « De fleste stillingsannonser inkluderer ikke et lønnsintervall fordi arbeidsgivere ønsker å holde lønnsintervallet privat. Det gir dem en forhandlingsfordel når de gjør det.» På et visst tidspunkt må lønnen tilpasses søkeren, deres tidligere erfaring, deres ferdigheter og deres forbindelser.

Hvordan inkluderer du lønn i stillingsbeskrivelsen?

Du kan for eksempel skrive "aksjeopsjoner, feriepenger og bonusmuligheter tilgjengelig", eller "forsikring og fordeler i tillegg til lønn." Hvis du ønsker å diskutere kompensasjon, oppgi spesifikke tall og unngå setninger som " lønn omsettelig" eller "konkurransedyktig lønn.«

Skal jeg sette lønn på stillingsannonsen?

Det er ingen fast og rask regel om om du skal inkludere en spesifikk lønnsskala i annonsene dine eller ikke, og det er fordeler og ulemper ved begge tilnærmingene. … Lønnen gir da bedriften din en sterk forhandlingsposisjon, og forventer at den best egnede søkeren er best og krever mer av dem.

Hvorfor gir arbeidsgivere et lønnsområde?

Å be om litt høyere lønn vil ikke påvirke intervjuerens beslutning om å gi deg jobben. Hvis en arbeidsgiver angir et lønnsintervall, , vil de betale topptallet hvis de finner den rette personen for jobben … Hver jobb er en blanding av inntjening, læring og mulighet - lønn er bare én del av det.

Hvorfor skjuler arbeidsgivere lønn?

Forskuddstrekk gir arbeidsgivere mer forhandlingsmakt

Arbeidsgivere ønsker å finne ut så mye som mulig om en kandidat før avsløre detaljer om inntekt. I noen tilfeller, for eksempel, trenger ikke bedrifter med ekstern arbeidsstyrke å betale så mye for ansatte som bor i landlige områder med lavere levekostnader.

Anbefalt: