Logo no.boatexistence.com

Hva handler cropsey-dokumentaren om?

Innholdsfortegnelse:

Hva handler cropsey-dokumentaren om?
Hva handler cropsey-dokumentaren om?

Video: Hva handler cropsey-dokumentaren om?

Video: Hva handler cropsey-dokumentaren om?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Cropsey er en amerikansk dokumentarfilm fra 2009 skrevet og regissert av Joshua Zeman og Barbara Brancaccio. Filmen begynner først som en undersøkelse av "Cropsey", en boogeyman-lignende skikkelse fra bylegenden i New York City, før han går inn i historien om Andre Rand, en dømt barnekidnapper fra Staten Island.

Står Willowbrook fortsatt?

Willowbrook stengte dørene for siste gang i september 1987. Det var en stor debatt om hva de skulle gjøre med den enorme eiendommen etter skolens nedleggelse. Byen New York kjøpte etter hvert landet, og det ble senere det nåværende campus til College of Staten Island.

Hva skjedde med pasientene på Willowbrook?

De var forlatt uten tilsyn, nakne eller i filler Noen ble festet i senger eller stoler; andre ble overlatt til å rocke i det uendelige på skitne, låste avdelinger. Eksponering av disse forholdene førte til et skjellsettende føder alt rettsoppgjør fra 1975 der New York gikk med på å flytte Willowbrooks innbyggere inn i små gruppehjem.

Hvilken strømmetjeneste er Cropsey på?

Du kan streame Cropsey ved å leie eller kjøpe på Amazon Instant Video, iTunes og Vudu. Du kan streame Cropsey gratis på Plex, Pluto og Tubi.

Er Cropsey på Amazon Prime?

Se Cropsey - sesong 1 | Prime Video.

Anbefalt: