Logo no.boatexistence.com

Når forlater lourdes jared?

Innholdsfortegnelse:

Når forlater lourdes jared?
Når forlater lourdes jared?

Video: Når forlater lourdes jared?

Video: Når forlater lourdes jared?
Video: Феномен Бруно Грёнинг – документальный фильм — ЧАСТЬ 3 2024, April
Anonim

Ved slutten av sesong 1, gikk Lourdes og Jared fra hverandre fordi hun får vite at han hadde en affære med Michaela. Zeke og Michaela gifter seg i den nest siste episoden av sesong 2, like før Zekes dødsdato kommer. Han klarer å unngå døden ved å følge et kall, og han er fortsatt gift med Michaela gjennom sesong 3.

Forlater Jared sin kone på Manifest?

Denne gjenforeningen var til syvende og sist en feil, da de bestemte seg for ikke å ta forholdet videre. Natten førte imidlertid til at Jared og kona hans skilte seg. Jared og Michaela forble nære kolleger, og jobbet sammen for å hjelpe passasjerene på Flight 828.

Hvem ender Jared opp med i Manifest?

Jared Vasquez begynner historien sin på Manifest med å be hans daværende kjæreste Michaela Stone om å gifte seg med ham, men hun trenger tid til å tenke og går ombord på Flight 828 før hun gir ham et svar. Når Michaela kommer tilbake, er det fem år senere, og Jared har gått videre, og giftet seg med Michaelas en gang beste venn, Lourdes, i årene siden.

Hvilken episode sover Michaela og Jared sammen?

Manifest sesong 1 Episode 14, «Upgrade», har flere vendinger, men klarer å holde seg ganske jevn når det kommer til overraskelser. Først, la oss snakke om Jared og Michaela. Vi visste alle at det faktum at de hadde sovet sammen ville komme ut til slutt, det var bare et spørsmål om hvordan.

Er Lourdes i sesong 2 av Manifest?

Lourdes er en karakter på NBCs Manifest. Hun debuterer i den andre episoden og blir portrettert av gjestestjernen Victoria Cartagena.

Anbefalt: