Logo no.boatexistence.com

Bør du eksfoliere melasma?

Innholdsfortegnelse:

Bør du eksfoliere melasma?
Bør du eksfoliere melasma?

Video: Bør du eksfoliere melasma?

Video: Bør du eksfoliere melasma?
Video: What Exfoliating Acids Should I Use for Melasma / Hyperpigmentation? #shorts 2024, Kan
Anonim

Eksfoliering av huden med en ansiktsskrubb kan bidra til å lette pigmenteringen av melasma ved å fjerne døde hudceller på overflaten av huden. Den beste ansiktsskrubben for melasma er Pidanti Smoothing Polish Face and Body Scrub, som skånsomt fjerner døde hudceller og etterlater et glatt, jevnt tonet utseende.

Gjør eksfoliering hyperpigmentering verre?

Eksfolierende syrer er tilgjengelig i en rekke forskjellige styrker, fra 2% til 30% og høyere, men hvis du velger feil, eller bruker den feil, kan gjøre hyperpigmentering mye verre… Dette trekker så noen av pigmentene og melanocyttene dypere inn i huden. Dette betyr at pigmentering blir vanskeligere å falme.

Hva er den raskeste måten å kurere melasma på?

Leger bruker ofte hydrokinon som første behandlingslinje for melasma. Hydrokinon er tilgjengelig som en lotion, krem eller gel. En person kan påføre hydrokinonproduktet direkte på hudflekker som er misfarget. Hydrokinon er tilgjengelig over disk, men en lege kan også skrive ut sterkere kremer.

Hva kan forverre melasma?

Hva forårsaker melasma? Det er to hovedårsaker til melasma: stråling, enten ultrafiolett, synlig lys eller infrarødt (varme) lys; og hormoner. Ultrafiolett og infrarød stråling fra solen er nøkkelen til å gjøre melasma verre.

Kan du skrelle av melasma?

En melasma-peeling er en type kjemisk peeling som kan brukes til å behandle melasma. Den kjemiske løsningen som påføres det berørte området får det øverste hudlaget til å falle, og fjerner med seg det uønskede melaninet som forårsaker de mørke flekkene.

Anbefalt: