Logo no.boatexistence.com

For ødeleggelse er is også flott?

Innholdsfortegnelse:

For ødeleggelse er is også flott?
For ødeleggelse er is også flott?

Video: For ødeleggelse er is også flott?

Video: For ødeleggelse er is også flott?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Noen sier at verden vil ende i brann. Noen sier i is. Fra det jeg har smakt av begjær holder jeg med dem som favoriserer ild. Men hvis den måtte gå til grunne to ganger, tror jeg at jeg vet nok om hat til å si at for ødeleggelse er is også great og ville være tilstrekkelig.

Hvorfor er ødeleggelse med is stor?

Poeten sier at både ild og is er ødeleggende. Brann av voldelige ønsker vil sette verden til slutt. Men is er også flott for ødeleggelse siden den representerer hat. Det kan gjøre en mann ufølsom for følelser og kan henge i ens sinn hele livet.

Er også ødeleggelse for å si is flott det for?

Svar: 1)Ifølge dikteren står is for hjertekulhet & mangel på følelser & sympati som også er flott for ødeleggelse av denne menneskeheten.

Hva er også nok til å ødelegge brann og is?

Svar: Våre ønsker og hat ville være nok til å ødelegge verden. I følge dikteren representerer 'ild' 'begjær' og 'is' representerer 'hat'.

Hvordan er is også bra i ild og is?

Derfor, hvis jorden skulle ende to ganger, ville is være like god som ild. Hvis en brann ville føre til rask ødeleggelse, ville is føre til stille skade. På samme måte, hvis ilden er ren lidenskap, er isen ren grunn.

Anbefalt: