Logo no.boatexistence.com

Skal jeg mate bratsj?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg mate bratsj?
Skal jeg mate bratsj?

Video: Skal jeg mate bratsj?

Video: Skal jeg mate bratsj?
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2024, Kan
Anonim

Ikke gjør det! Bare dyrk dem i pottejorden, uten ekstra fôring. Uansett, ikke mat stemorsblomstene eller bratsjene dine om vinteren. De viktigste årsakene til at den ikke blomstrer om vinteren, er at stemorsblomsten kan blomstre seg selv i hjel før vinteren, eller at den ikke er død når blomstene går minst hver uke.

Trenger bratsjner plantemat?

Vann sjenerøst og fôr regelmessig. Hold 10 cm mellomrom mellom plantene. For å plante ut en etterfølgende bratsj, fyll beholderen opptil tre fjerdedeler med flerbrukskompost. Fjern planten forsiktig fra brettet eller potten og plasser den på plass.

Hva mater du en bratsj?

For best resultat bør bratsj dyrkes enten i full sol eller lys eller flekkete skygge. De foretrekker en fruktbar jord beriket med mye organisk materiale, som holder på mye fuktighet om våren og sommeren, ikke tørker ut eller blir vannfylt. Tilsett et granulært fôr med mye kalium eller mye kalium i jorda før utplanting.

Hvordan holder du bratsjerne i blomst?

Violaer blomstrer lett, og for det meste av våren og sommeren, spar for de varmeste ukene. For å holde din blomstrende: deadhead-blomster når de brukes; gjødsle lett en gang i måneden i vekstsesongen; kutt ned plantene dine på sensommeren for å forberede høstens oppblomstring.

Bør bratsjerne være deadheaded?

Violaer vil blomstre over lang tid, hvis du blomstrer regelmessig. Vann regelmessig hvis den vokser i beholdere. På forsommeren kan du trimme uryddige planter tilbake for å oppmuntre til videre blomstring. Del flerårige planter i september for å gi dem liv.

Anbefalt: