Logo no.boatexistence.com

Hva betyr canon ef-s linse?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr canon ef-s linse?
Hva betyr canon ef-s linse?

Video: Hva betyr canon ef-s linse?

Video: Hva betyr canon ef-s linse?
Video: Который? Canon EF 50 мм f1.4 против Canon EF-S 18-55 мм | Обзор объектива Canon 2024, Kan
Anonim

Canon EF-S-objektivet er et derivat av EF-objektivet laget for en undergruppe av Canons digitale reflekskameraer med enkeltobjektiv med bildesensorer i APS-C-størrelse. Den ble utgitt i 2003. Kameraer med EF-S-fatning er bakoverkompatible med EF-objektivene og har som sådan en brennvidde på flensen 44,0 mm.

Hva er forskjellen mellom Canon EF- og Canon EF-S-objektiver?

Canon EF-objektiver er designet for å fungere med fullformat og APS-C speilreflekskameraer fra Canon. Canon EF-S-objektiver har en mindre bildesirkel som bare er stor nok til å dekke den mindre sensoren som finnes på Canon APS-C-kameraer. … Fordi EF-objektiver har en større bildesirkel, vil de dekke fullformatsensorer og APS-C-sensorer.

Hva står Canon EF-S for?

EF-S står for Electro-focus short back focus Dette Canon-objektivfestet ble lansert sammen med EOS 300D (EOS digital Rebel)-kamera i 2003. EF-S-objektiver har en bildesirkel som akkurat dekker sensoren til APS-C-kameraer, noe som betyr at bildesirkelen er mindre enn i EF-objektiver.

Vil et Canon EF-objektiv passe til en EF-S?

1 Svar. Det korte svaret på spørsmålet ditt er yes, et EF-objektiv kan brukes på et beskjæringssensor (EF-S) Canon-kamera. Det lengre svaret er at EF-S-objektiver er designet for beskjæringssensor-objektiver, "s" angir en mindre bildesirkel, men det er ellers et kompatibelt feste.

Er EF-S-objektiver bra?

Som en førsteklasses funksjon er den ikke så allsidig som en zoom som dekker et mye bredere utvalg av brennvidder. Og selv om byggekvaliteten er god, er objektivet for det meste laget av plast, inkludert festet. Men for portretter på EF-S-kameraer vil du ikke finne en bedre verdi.

Anbefalt: