Logo no.boatexistence.com

Er moissanite verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er moissanite verdt det?
Er moissanite verdt det?

Video: Er moissanite verdt det?

Video: Er moissanite verdt det?
Video: Секрет монтажной пены! ТАКОГО ТЫ ЕЩЕ НЕ ВИДЕЛ! Полезные советы 2024, Kan
Anonim

Selv om moissaniter er billige, de er ikke verdifulle Selv om vi vanligvis ikke anbefaler diamanter som en investering (du vil nesten alltid tape penger hvis du noen gang bestemmer deg for å selge), de beholder en viss verdi på lang sikt og kan overføres som et dyrebart familiearvestykke - noe du ikke kan gjøre med en moissanite.

Angrer du på moissanite?

Absolutt ingen angrer med moissanite Ingen angrer her, men så langt har jeg kun kjøpt DEF H&As:). Jeg liker min 6,5 mm (1 karat DEW) bedre enn 7,5 mm (1,5 karat DEW), så du kan tenke på det. De større steinene er nydelige, men de har den doble brytningen på gang, så jeg liker 6,5 mm bedre.

Er det dårlig å få en moissanite forlovelsesring?

Ja! Moissanite er blant de mest etiske, bærekraftige forlovelsesringvalgene som finnes. Dette er fordi Moissanite er en menneskeskapt stein. Så ingen gruvedrift er nødvendig for å gi deg en perfekt briljant Moissanite.

Er moissanite-ringer klebrige?

Moissanite forlovelsesringer er ikke klebrige på noen måte – de er helt identiske med diamanter, nesten like holdbare og rimeligere tot alt sett. De er også miljøvennlige, ekstremt attraktive og har en bemerkelsesverdig opprinnelseshistorie.

Kan folk fortelle om du har en moissanittring?

Mange bekymrer seg for at andre skal kunne se forskjell på en moissanitt- og en diamantring, men det er rett og slett ikke tilfelle. Nå som du vet at ingen kan skille mellom moissanite og diamantring, kan du trygt begynne å handle ring- eller forlovelsesringer.

Anbefalt: