Logo no.boatexistence.com

Har tøff mudder dusjer?

Innholdsfortegnelse:

Har tøff mudder dusjer?
Har tøff mudder dusjer?

Video: Har tøff mudder dusjer?

Video: Har tøff mudder dusjer?
Video: Lieu officially started construction, Building a house of 20m2 for Mr. Phay - Charity House 2024, Kan
Anonim

På Tough Mudder-stedet finner du en garderobe (ladet), garderober og dusjer. … Siden Tough Mudder uansett ikke er for folk som er redde for kaldt vann, sparer dusjene deg for unødvendig forfall av varmt vann.

Gir Tough Mudder vann?

Ja, hvert kurs vil ha vannstasjoner tilgjengelig for deltakere under arrangementet The Tough Mudder 15K (Classic in 2021 events)-kurset vil ha minimum 5 vannstasjoner, 10k-banen vil ha 2 til 3 vannstasjoner og 5k-banen vil ha minimum 1 vannstasjon.

Hvordan rydder du opp etter Tough Mudder?

2 Rydd opp utstyret etter en tøff mudder

Skyll skoene og klærne ASAP (noe som ikke burde være noe problem hvis du bestiller det rett til dusjene etter at du har krysset målstreken). Det er best å fjerne så mye smuss og gjørme som mulig før du kaster utstyret inn i en vaskemaskin når du kommer hjem igjen.

Er Tough Mudder virkelig vanskelig?

OK, greit, Tough Mudder er ikke så vanskelig. Det er et løp med moderate avstander med ting å hoppe over og klatre gjennom. Mer enn 3 millioner mennesker har deltatt i Tough Mudder-arrangementer; tallet ville ikke vært så høyt hvis det var så vanskelig som alle skjønner.

Hvilken er vanskeligere Spartan eller Tough Mudder?

Hva er forskjellen mellom Spartan og Tough Mudder? … Deltakerne sier også at Tough Mudder-hindre har en tendens til å være mer kreative og morsomme, mens spartanske hindringer er mer fysisk utfordrende.

Anbefalt: