Logo no.boatexistence.com

Hvordan ta goldenseal?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ta goldenseal?
Hvordan ta goldenseal?

Video: Hvordan ta goldenseal?

Video: Hvordan ta goldenseal?
Video: What is Goldenseal? 2024, Kan
Anonim

Goldenseal-rotekstrakt, i kapsel- eller tablettform, tas vanligvis i mengder 4 til 6 gram tre ganger per dag. Å bruke goldenseal-pulver som te eller tinktur kan lindre sår hals.

Hva er helsefordelene med goldenseal?

Europeiske nybyggere tok den i bruk som en medisinsk plante, og brukte den til en rekke forhold. For tiden markedsføres goldenseal som et kosttilskudd for forkjølelse og andre luftveisinfeksjoner, allergisk rhinitt (høysnue), sår og fordøyelsesproblemer som diaré og forstoppelse..

Er goldenseal et naturlig antibiotikum?

ANTIBIOTIKA ELLER IMMUN BOOSTER

I dag selges goldenseal for å hjelpe med fordøyelsen, berolige magesmerter og drepe bakterier. Det er betraktes som et naturlig antibiotikum og kombineres ofte med echinacea og fremmes for å styrke immunforsvaret.

Er goldenseal dårlig for hjertet ditt?

Bivirkninger av goldenseal overdose (OD) inkluderer hjerteskade, død, depresjon, lavt blodtrykk (hypotensjon), kvalme/oppkast, nervøsitet, lammelser, respirasjonssvikt, anfall, kortpustethet, langsom hjertefrekvens eller spasmer.

Gjør goldenseal deg søvnig?

Goldenseal inneholder berberin, som kan forårsake søvnighet og døsighet. Medisiner som forårsaker søvnighet kalles beroligende midler. I teorien kan det å ta goldenseal sammen med beroligende medisiner føre til for mye søvnighet.

Anbefalt: