Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er bindweed dårlig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er bindweed dårlig?
Hvorfor er bindweed dårlig?

Video: Hvorfor er bindweed dårlig?

Video: Hvorfor er bindweed dårlig?
Video: ⟹ свяжите сорняк, Калистегия, если вы видите, как это удалите! Инвазионный вид #bindweed 2024, Kan
Anonim

"Det anses å være et av de mest skadelige ugresset i verden," sier Andy Hulting, OSU-ugressspesialist. Spredning med frø og gjennom et dypt, omfattende horisont alt rotsystem, kan bindweed-frø holde seg i mange år i typisk hagejord. Den tåler dårlig jord, men vokser sjelden i våte eller vannfylte områder.

Er bindweed et problem?

Bindweed er et flerårig ugress som kan bli et vedvarende problem i hager. … Den kan vokse og danne en stor masse løvverk, kveler hageplanter, reduserer veksten eller dreper mindre planter helt.

Hva er bindweed godt for?

Hvordan fungerer det? Folk prøver større bindweed som avføringsmiddel for å lindre forstoppelse fordi det inneholder stoffer som kan myke opp avføring og øke sammentrekninger av tarmmuskel. Disse effektene hjelper til med å flytte avføring gjennom fordøyelseskanalen.

Hvordan blir jeg kvitt bindweed?

Siden stilkene til bindeved vanligvis vever seg rundt andre planter, er det dessverre ofte vanskelig å sprøyte ugressmiddel, ellers vil du drepe planten din. En spot lukemiddel som Round Up Gel kan brukes Dupp den på så mange blader du kan, og la den deretter tas ned til rotsystemet.

Kan bindeved skade bygninger?

Dette invasive ugresset er beryktet for å spre seg raskt og kan skade bygninger og veier, men på plussiden kan en klump bli et verdifullt habitat for insekter, edderkopper, frosker og gressslanger og de nektarrike blomstene tiltrekker bier og andre pollinatorer.

Anbefalt: