Logo no.boatexistence.com

Hvor finnes bindweed?

Innholdsfortegnelse:

Hvor finnes bindweed?
Hvor finnes bindweed?

Video: Hvor finnes bindweed?

Video: Hvor finnes bindweed?
Video: Didn't expect ??? And then a new attack on the tomatoes ... 2024, Kan
Anonim

Den ugressaktige flerårige åkerbinden (C. arvensis) er hjemmehørende i Europa, men er mye naturalisert i Nord-Amerika og snor seg rundt planteplanter og langs veikanter. Den har langstilkede klynger av duftende rosa, hvite eller stripete blomster 2 cm på tvers blant pilformede blader.

Er bindweed hjemmehørende i Storbritannia?

Forekomst: Et skadelig flerårig ugras, hjemmehørende i dyrket mark, veikanter, jernbaner, gressbredder og i korte torv. Åkerbinde er funnet i hele England, Wales og Irland, men er sjelden i Skottland. Det er ikke registrert over 1 000 fot i Storbritannia.

Hvordan kom bindweed til Nord-Amerika?

Akkerbinde er hjemmehørende i Europa og Asia. … Åkerbinde har sannsynligvis kommet til USA som forurensning i frø til gårds- og hage. Noen planter ble introdusert med vilje og plantet dekorativt som bunndekke eller i hengende kurver.

Er bindweed giftig for mennesker i Storbritannia?

Det er svært giftig plante som hovedsakelig finnes i Nord-Amerika. Et giftstoff ved navn Tremetol finnes i planten som er svært giftig for mennesker indirekte. Vakre hvite blomster blomstrer fra planten og de små frøene blåser bort med vinden.

Kan mennesker spise bindeved?

Spiselige bruksområder

I Kroatia er bladene kokt og spist som grønnsak. … I Palencia kokes bladene før de tilsettes i salaten. I Tyrkia koker de bladene inn sammen med andre grønnsaker. I Ladakh spises bladene både rå og kokte.

Anbefalt: