Logo no.boatexistence.com

Er damsels rev trygge?

Innholdsfortegnelse:

Er damsels rev trygge?
Er damsels rev trygge?

Video: Er damsels rev trygge?

Video: Er damsels rev trygge?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

De fleste damer forblir veldig små. Bare noen få medlemmer blir store og bør unngås for en fellestank da de blir veldig aggressive. Deres kompakte størrelse gjør dem attraktive for mindre tanker, spesielt de under 75 gallons. Damselfish er revsikre, men må introduseres på riktig måte

Vil jenter spise koraller?

De små, krigerske territorielle, treflekkete damselviske dreper porsjoner av korallkolonier for å dyrke hager med alger, som de bruker som grunnlag for fôring og reir for avl.

Kan damselfish leve med klovnefisk?

Mye fisk kan leve med klovnefisk! Noen passende tankkamerater kan være Mandarin Dragonet, Dartfish, Red Coris Wrasse, Yellow Tang, Basslets, Chromis Damselfish, Pygmy Angelfish, Butterflyfish, Pseudochromis, Blenny, Banggai Cardinalfish, etc.

Er blue damselfish rev trygt?

Den fargerike Blue Devil Damselfish er en hardfør fisk som tilpasser seg ganske godt til akvarieforhold. Hvis det er egnet for andre revfisker eller koraller, vil det sannsynligvis være egnet for denne fisken. På grunn av deres relativt lille størrelse som voksne (ca. 3 tommer), krever de ikke en stor tank

Er yellowtail damsels rev trygge?

De jentene er ikke revsikre. Så hvis du skal gå til rev, må de gå. De er bare store mobbere, og blir verre etter hvert som de blir eldre. Jeg har holdt gule haler med koraller uten problemer før.

Anbefalt: