Logo no.boatexistence.com

Vil en ionisator hjelpe mot astma?

Innholdsfortegnelse:

Vil en ionisator hjelpe mot astma?
Vil en ionisator hjelpe mot astma?

Video: Vil en ionisator hjelpe mot astma?

Video: Vil en ionisator hjelpe mot astma?
Video: 40 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу #6 2024, Kan
Anonim

Luftionisatorer er litt annerledes enn luftrensere - de gir ut elektrostatiske ladninger for å rense luften. Men det er ingen bevis for at de forbedrer astmasymptomene Asthma UK anbefaler ikke å bruke en ionisator fordi noen undersøkelser viser at de øker nattehoste hos barn.

Er ionisatorer trygge for astmatikere?

Uheldigvis har studier vist at ionisatorer ikke er veldig effektive til å fjerne partikler av støv, tobakksrøyk, sammen med pollen eller soppsporer – alle potensielle utløsere for astmasyke.

Hjelper negative ioner astma?

Negative ioner reduserer også allergener Astma kan øke reaktiviteten til luftveiene mot allergener, noe som betyr at disse allergenene vil utløse astmakriser. Viktigste innendørs luftallergener er midd, pollen, fort alte sporer. Negative ioner virker på dem som på alle andre partikler.

Hjelper luftrensere astmasyke?

Svaret er ja, luftrensere virker for astmalindring I tillegg til å ta vare på astmautløsere rundt hjemmet ditt, er luftforurensning og astma sterkt knyttet til hverandre. Heldigvis kan et sunt miljø for astmasyke opprettholdes ved bruk av en luftrenser.

Er det trygt å puste ionisert luft?

De negativt ladede ionene som produseres av luftionisatorer er ikke skadelige og vil tiltrekke seg og fange de ladede partiklene, inkludert de potensielt skadelige partiklene i luften, som hvis ubehandlet kan føre til halsirritasjon eller luftveisinfeksjoner. Dette vil gjøre luften tryggere for et sunt miljø.

Anbefalt: