Logo no.boatexistence.com

Kan lithonia led-lys dimmes?

Innholdsfortegnelse:

Kan lithonia led-lys dimmes?
Kan lithonia led-lys dimmes?

Video: Kan lithonia led-lys dimmes?

Video: Kan lithonia led-lys dimmes?
Video: Austro-Hungarian House of Cards I THE GREAT WAR Week 185 2024, Kan
Anonim

Tekniske detaljer. ‎For bruk med Lithonia Lighting 2 ft. x 2 ft. LED lay-in troffer. Denne dimmeren kan også brukes til å kontrollere lysrør utstyrt med firetråds (0-10 VDC) dimmeforkoblinger.

Kan Lithonia Lighting dimmes?

Lithonia-belysning (pakke med 6) 8W ultratynn 3 dimmbar Innfelt taklampe, 3000K, hvit, enkel å installere, spar tid og penger, energieffektiv LED-belysning.

Kan Lithonia Lighting LED-strip dimmes?

Armaturen i seg selv er fin og gir en fin lyskvalitet. Men den er ikke virkelig dimmebar…i hvert fall ikke i en hjemmeinstallasjon. Det krever en lavspent dimmerbryter (0 til 10 volt) OG en spesiell lavspentledning som forbinder lysarmaturen med dimmerbryteren.

Kan LED-lys dimmes?

I de fleste tilfeller er alle modeller av LED-pærer tilgjengelig i en dimbar versjon. Men de er ikke alltid standard dimbare. Sørg for at produktnavnet eller spesifikasjonene nevner "dimmbar". På denne måten kan du være sikker på at LED-pæren kan dimmes.

Kan jeg bruke en dimmerbryter med LED-lys?

LED-lys kan dimmes bare hvis de er koblet til en passende dimbar transformator eller kontroller. Hvis du dimmer LED-strips som er koblet til en transformator som ikke kan dimmes, vil du skade transformatoren.

Anbefalt: