Logo no.boatexistence.com

Kan LED-spotlights dimmes?

Innholdsfortegnelse:

Kan LED-spotlights dimmes?
Kan LED-spotlights dimmes?

Video: Kan LED-spotlights dimmes?

Video: Kan LED-spotlights dimmes?
Video: Dimmable, LED, Recessed Ceiling Lights : LED Lighting Tips 2024, Kan
Anonim

Når det kommer til LED-belysning lurer folk ofte på om LED-belysning kan dimmes. Det korte svaret på dette spørsmålet er: Ja, LED-belysning kan absolutt dimmes!

Hvordan vet jeg om LED-en min kan dimmes?

1 – Hvis du har kjøpt en ferdig LED-armatur eller pære, må du kontrollere at det spesifikt står på emballasjen at den kan dimmes. Dette bør oppgis i beskrivelsen eller de tekniske spesifikasjonene til lyset.

Kan du ha spotlights på en dimmer?

For det første må du forsikre deg om at du har en kompatibel dimmerbryter Det er sannsynlig at hvis du oppgraderer fra tradisjonelle halogen- eller glødepærer til LED, vil dimmerbryteren din vant ikke være kompatibel.… Hvis du bruker 12v LED-spotlights, for eksempel MR16s eller G4s, trenger du en dimbar transformator.

Hvorfor kan enkelte LED-lys ikke dimmes?

Skade eller feil - LED-driver, krets eller LED er skadet eller svikter. Belastning under minimum - Strømbelastningen til LED-lampen er under minimumskravet til dimmeren. Blandede modeller - Ulike modeller av LED vil sannsynligvis ha forskjellige drivere - siden drivere oppfører seg forskjellig, kan dette føre til dimmeproblemer.

Kan alle LED-lys dimmes?

I de fleste tilfeller er alle modeller av LED-pærer tilgjengelig i en dimbar versjon. Men de er ikke alltid standard dimbare. Sørg for at produktnavnet eller spesifikasjonene nevner "dimmbar". På denne måten kan du være sikker på at LED-pæren kan dimmes.

Anbefalt: