Har timmies mandelmelk?

Innholdsfortegnelse:

Har timmies mandelmelk?
Har timmies mandelmelk?

Video: Har timmies mandelmelk?

Video: Har timmies mandelmelk?
Video: ДЕШЕВЫЕ ПОЛЕЗНЫЕ ПРОДУКТЫ И ЭКСТРЕМАЛЬНО БЮДЖЕТНЫЕ БЛЮДА 2024, September
Anonim

Tim Hortons tilbyr nå mandelmelk som plantebasert alternativ. Tim Hortons har introdusert Danones Silk® Almond Beverage i alle sine restauranter, slik at de som ønsker plantebaserte drikker nå kan velge mandelmelk som et alternativ til meieri.

Hvorfor har ikke Tim Hortons mandelmelk?

Endringen kom etter at kaffekjeden opplevde en nedgang i salget som, ifølge morselskapet, ikke reflekterte Tims kraft. Så det ble lagt planer for å bringe den tilbake til røttene og også endre ting litt. I dag er det nasjonalkaffedag!

Hva slags melk har Tim Hortons?

Soya-, havre- og mandelmelk er alle tilgjengelige. I tillegg har Tim Hortons 130 King også prøvd bærekraftsinitiativer før de ble lansert nasjon alt. Kafeen bruker kaffekopper laget av 30 prosent resirkulert materiale, sammen med papirsugerør og trerørere.

Har Iced Capp med mandelmelk meieri?

I tillegg til den gode smaken, er fri for meieriprodukter, laktose, soya og gluten, i tillegg til at den gir en rekke viktige næringsstoffer.» Det vil ikke være noen ekstra kostnad for kunder å ha mandelmelk eller skummet melk brukt i brygget kaffe eller iskaffe eller varm te.

Er mandelmelk hos Tim Hortons usøtet?

Gode nyheter: unsweetened Silk Almond Beverage er nå tilgjengelig på Tim Hortons restauranter over hele Canada! Vi håper å se deg snart.

Anbefalt: