Logo no.boatexistence.com

Holdes til forfall?

Innholdsfortegnelse:

Holdes til forfall?
Holdes til forfall?

Video: Holdes til forfall?

Video: Holdes til forfall?
Video: FALL FRONT PORCH MAKEOVER | FALL PORCH DECORATE WITH ME 2022 | TIPS FOR FALL DECORATING FRONT PORCH 2024, Kan
Anonim

Hold-to-maturity (HTM) verdipapirer kjøpes for å eies til forfall For eksempel kan en bedrifts ledelse investere i en obligasjon som de planlegger å holde til forfall. Det er forskjellige regnskapsmessige behandlinger for HTM-papirer sammenlignet med verdipapirer som avvikles på kort sikt.

Holdes til forfall et omløpsmiddel?

Hold til forfall verdipapirer rapporteres som langsiktige eiendeler til amortisert kost med mindre de forfaller innen ett år. Hvis forfallsdatoen er om ett år eller mindre, rapporteres holdt til forfall verdipapirer som omløpsmidler.

Hva er et holdt til forfall gjeldssikkerhet?

Hold til forfall verdipapirer er verdipapirer som selskaper kjøper og har til hensikt å holde til de forfaller. De er ulikt handel med verdipapirer. Verdipapirene er utstedt innenfor selskapets bransje, eller tilgjengelige for salg verdipapirer.

Hva er forskjellen mellom holdt til forfall og tilgjengelig for salg?

Available-for-sale (AFS) er et regnskapsbegrep som brukes til å beskrive og klassifisere finansielle eiendeler. Det er et gjelds- eller egenkapitalpapir som ikke er klassifisert som et verdipapir som holdes for handel eller holdes til forfall – de to andre typene finansielle eiendeler. AFS-verdipapirer er ikke-strategiske og kan vanligvis ha en klar markedspris tilgjengelig.

Når en investering i et verdipapir som holdes til forfall overføres til?

Når et verdipapir overføres fra holdt til forfall til tilgjengelig for salg, overføres verdipapirets amortiserte kostnadsgrunnlag til kategorien tilgjengelig for salg for følgende formål: påfølgende amortisering eller akkresjon av den historiske premien eller rabatten, sammenligning av virkelig verdi og amortisert kost for …

Anbefalt: