Logo no.boatexistence.com

Kan du male vindusrammer?

Innholdsfortegnelse:

Kan du male vindusrammer?
Kan du male vindusrammer?

Video: Kan du male vindusrammer?

Video: Kan du male vindusrammer?
Video: Male vindu utvendig 2024, April
Anonim

Ja! Du kan male vindusrammer i metall eller tre. Hvis du har vindusrammer i tre eller metall, er instruksjonene for hvordan du maler vinduskarmene ganske like. Den eneste forskjellen kan være typen primer du bruker.

Hva slags maling bruker du på vindusrammer?

Vannbasert maling er et populært valg for både innvendige områder og beslag. Den kan brukes på vegger og tak, samt til interiør i tre og metall. Men denne malingstypen kan også brukes utvendig, blant annet til dører og vinduskarmer.

Kan innvendige vindusrammer males?

Ja, du kan male en hel vinduskarm. … Ja, du kan male dem i hvilken som helst farge du velger.

Kan du male vinyllister på vinduer?

Maling fester seg ikke så godt til vinyl, så i løpet av kort tid vil malingen begynne å flasse eller flasse. Før du maler, må du sørge for at vinduene er grundig rengjort, og et lag med grunning påføres. Grunningen vil gi noe for malingen å feste seg til, så den holder seg på plass i mange år framover.

Kan du male over vinyldekor?

I de fleste tilfeller betyr montering av vinyllister ingen maling og lite vedlikehold, men noen ganger blekner vinyl eller en huseier ønsker å endre fargen. I så fall kan vinyllister males med lateksmaling I motsetning til andre malinger vil lateks utvide seg og trekke seg sammen med vinylen, og forhindre sprekker og avskalling.

Anbefalt: