Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er utfall bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er utfall bra for deg?
Hvorfor er utfall bra for deg?

Video: Hvorfor er utfall bra for deg?

Video: Hvorfor er utfall bra for deg?
Video: Utfall / lunges (god kneøvelse) 2024, Kan
Anonim

Lunges øk muskelmassen for å bygge opp styrke og tone kroppen, spesielt kjernen, rumpa og bena. Å forbedre utseendet ditt er ikke hovedfordelen med å forme kroppen din, siden du også vil forbedre holdningen og bevegelsesområdet. Utfall retter seg mot følgende muskler: … ryggmuskler.

Er utfall eller knebøy bedre?

Squats v lunges

Squats anses å være den beste øvelsen for trening i underkroppen og hjelper deg med å målrette quads, lår, setemuskler, legger, kjerne og hamstrings. «Knebøy er mer balansert enn utfall og utfall trenger mer koordinering, og derfor er knebøy bedre for nybegynnere.

Hvorfor er utfall så vanskelig?

For selve utfallet blir nå en svært viktig postural korrigerende øvelse. Med knesmerter er denne bevegelsen ofte den vanskeligste å gjøre, og den mest smertefulle, og dette er på grunn av de stramme hoftene og quads som hindrer kneleddet i å oppnå en rekkevidde det burde være i stand til å gjør.

Gjør utfall rumpa større?

Så, for å svare på spørsmålet som vil gi deg større rumpe, knebøy eller utfall, er det enkle svaret begge deler. Men hvis du bare må velge én, er lunges vinneren. Grunnen til dette er på grunn av isolasjonen ved å bruke ett ben gir mer stress på musklene.

Er det greit å ta utfall hver dag?

Du bør sannsynligvis ikke gjøre mer enn 4 eller 5 sett med utfall i løpet av en dag for å redusere risikoen for overtrening av musklene i bena og for å forhindre alvorlig sårhet.

Anbefalt: