Logo no.boatexistence.com

Hva er et frontdiff drop-sett?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et frontdiff drop-sett?
Hva er et frontdiff drop-sett?

Video: Hva er et frontdiff drop-sett?

Video: Hva er et frontdiff drop-sett?
Video: Episode 4 | Hva er egentlig greia med lavkarbonløsninger? 2024, Kan
Anonim

Diff drop-settet, som navnet tilsier, senker diff, ved hjelp av avstandsstykker (pucker) eller vugger (braketter), for å bringe CV-vinklene tilbake i justering og nærmere fabrikkspesifikasjonene. … Det er alltid litt nedadgående vinkel på CV-en, men den har blitt minimert etter løftet med et diff-slippsett.

Hva gjør et frontdifffall?

Hva gjør et difffall? Et diff-fall senker diff-en slik at CV-ene dine er bedre på linje. De vil gi en viss korreksjon i CV-vinklene fra å løfte fronten av 4WD-en.

Er en diff-slipp nødvendig?

Ja du trenger en og Nei, det er ikke vanskelig å installere. Du øker risikoen for å skade CV-ene dine uten at det er installert en diff drop.

Trenger jeg et differensialsett foran?

Ikke alle kjøretøy/kjøretøyoppsett krever forskjellsfall. Den generelle regelen som skal følges er at alt over en 2 suspensjonsløft over lager bør vurdere et difffall, og de med løft under dette kan slippe unna med det.

Hva er differensialfall?

A diff drop fungerer ved å modifisere monteringspunktene til diffen og fysisk senke den vekk fra chassiset. Ettersom fjæringen ikke påvirkes, er sluttresultatet mindre driftsvinkel i CV-leddene ettersom diff og nav er nærmere på linje igjen.

Anbefalt: