Logo no.boatexistence.com

Kan plyndring og skarphet gå sammen?

Innholdsfortegnelse:

Kan plyndring og skarphet gå sammen?
Kan plyndring og skarphet gå sammen?

Video: Kan plyndring og skarphet gå sammen?

Video: Kan plyndring og skarphet gå sammen?
Video: А ведь врачи не дураки! Всего 1 ложка СЕМЯН УКРОПА и организм как Новый 2024, Juli
Anonim

så for å svare på spørsmålet ditt kan det skje, men selve fortryllelsene er tilfeldige, så du må kanskje prøve noen ganger. Min også, den forrige hadde skarphet, banke tilbake, plyndring. Som allerede nevnt, ja det er mulig, men sjelden.

Hva kan plyndring kombineres med?

Du kan legge til plyndringsfortryllelsen til hvert sverd ved å bruke en fortryllende bord-, ambolt- eller spillkommando. Bruk deretter det fortryllede sverdet til å kjempe og se fiendene dine slippe flere gjenstander når de dør! Maksimumsnivået for Looting-fortryllelsen er nivå 3. Dette betyr at du kan fortrylle et sverd med opptil Looting III.

Kan du slå tilbake med skarphet?

Knockback. Knockback er en fortryllelse som ofte finnes på sverd og er vanligvis sammenkoblet med skarphet, og skaper en kraft å regne med.

Hva er skarphet kompatibel med?

En ambolt kreves for at spilleren skal bruke Sharpness V på et tre-, stein-, jern-, diamant- eller nederittvåpen, selv om jern- og diamantsverd med det kan generere i endeby og bastion restkister. Gyldne våpen kan få Sharpness V gjennom fortryllende.

Kan du kombinere skarphet og innslag?

Du kan bruke en ambolt til å kombinere fortryllelsene til to lignende gjenstander. Når du prøver å kombinere to gjensidig utelukkende fortryllelser, vil fortryllelsen i venstre inngangsspor overskrive fortryllelsen i høyre inngangsspor.

Anbefalt: