Logo no.boatexistence.com

Samhandler fastboende og forbigående spekkhoggere?

Innholdsfortegnelse:

Samhandler fastboende og forbigående spekkhoggere?
Samhandler fastboende og forbigående spekkhoggere?

Video: Samhandler fastboende og forbigående spekkhoggere?

Video: Samhandler fastboende og forbigående spekkhoggere?
Video: NOKIOS 2021 - Plenum 1 26. oktober 2021 2024, Kan
Anonim

Residente og forbigående spekkhoggere kan faktisk sees i relativ nærhet, men de vil aldri delta i sosiale interaksjoner. Ulike dietter er et viktig kjennetegn mellom de to typene spekkhoggere som finnes utenfor sørvestkysten av Vancouver Island.

Var Tilikum forbigående eller bosatt?

Minst en sjøpattedyrekspert mener at ja, det er i hvert fall en del av svaret. "Da Tilikum var vill, han var en forbigående, ikke en beboer," sier Russ Rector, en tidligere delfintrener som nå er en hard motstander av å holde noen delfiner eller hvaler i fangenskap.

Reiser spekkhoggere sammen?

Spekkhoggeren er en massiv delfin som er kjent for å hemme alle deler av verden.… Når det gjelder belg eller sosial gruppe, er spekkhoggere ofte kjent for å reise i store flokker, siden de er en veldig familieorientert art som ønsker kommunikasjon og interaksjon med andre spekkhoggere.

Hva er en av hovedforskjellene mellom bosatt offshore og forbigående spekkhoggere?

La oss se nærmere på forskjellene mellom disse to økotypene. Hvis du ser nøye etter, kan du skille mellom bosatte spekkhoggere og forbigående spekkhoggere alene ved deres fysiske egenskaper. Residente spekkhoggere har avrundede spisser på ryggfinnene, mens forbigående spekkhoggere har spisse ryggfinner

Hvilke arter samhandler med spekkhoggere?

Medlemmer av alle sjøpattedyrfamilier, unntatt elvedelfiner og sjøkuer, er registrert som byttedyr for spekkhoggere; angrep har blitt observert på 20 arter av hvaler, 14 arter av pinnipeds, Sea Otter og Dugong.

Anbefalt: