Logo no.boatexistence.com

Hva betyr hesperidia?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr hesperidia?
Hva betyr hesperidia?

Video: Hva betyr hesperidia?

Video: Hva betyr hesperidia?
Video: Произношение гесперидий | Определение Hesperidium 2024, Juli
Anonim

Et hesperidium er et modifisert bær med en tøff, læraktig skall.

Hva er eksempler på hesperidium?

Det ligner et bær ved at det er kjøttfullt, men et hesperidium har en læraktig skall med mange skillevegger. Mesteparten av saften er inneholdt i pulpvesikler, som er modifiserte hår. Appelsiner, grapefrukt, mandariner, sitroner, lime og kumquats er eksempler på hesperidier.

Hva er ordet hesperidium?

substantiv. Et bær med en fortykket læraktig skall og saftig fruktkjøtt delt inn i segmenter, som en appelsin eller annen sitrusfrukt. substantiv. En hvilken som helst av flere typer ekte bær, inkludert sitrusfrukter som sitron og lime, som har kjøttaktig interiør og læraktig skall som inneholder aromatiske oljer.substantiv.

Er sitroner hesperidium?

Sitronen (Sitrussitron) er et hesperidium, et bær med en læraktig skall. Eksokarpen (skallet) inneholder flyktige oljekjertler (essensielle oljer) i groper.

Er jordbær hesperidium?

Mange frukter med bær i navnet er ikke teknisk sett bær, for eksempel jordbæret eller bringebæret. … Det er to forskjellige typer modifiserte bær, hesperidium og pepo. Hesperidia er sitrusfrukter med tykke, bitre skall og veldig saftig interiør som sitroner, lime og kumquats.

Anbefalt: